Jogi nyilatkozat

 

Az egeszsegmaskent.hu, mint weboldal szerzői jogi műnek minősül, tilos az egeszsegmaskent.hu  weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése (többszörözése), újra nyilvánossághoz történő közvetítése, más módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

Az egeszsegmaskent.hu weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni írásos hozzájárulás esetén is csak az adott weboldalra való hivatkozással lehet.

A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire.

Tilos az egeszsegmaskent.hu weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek adaptációja vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel az egeszsegmaskent.hu weboldalon vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető.

Az egeszsegmaskent.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén Szolgáltatót kötbér illeti meg. A kötbér összege képenként bruttó 40.000 Ft, illetve szavanként bruttó 5.000 Ft. Felhasználó tudomásul veszi, hogy ezen kötbérkikötés nem túlzó, és ennek tudatában böngészi az oldalt. A szerzői jogi jogsértés esetén Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek összegét szintén a jogsértő felhasználóra hárítja.

Guidi-Farkas Lilla - Okleveles funkcionális táplálkozási szakember, hormonegyensúly tanácsadó, life coach
Telefon: +36 70 458 4611 | Email: hello@egeszsegmaskent.hu| Facebook: /guidifarkaslilla

Baby For You - Funkcionális támogatás és babatervező coaching
Weboldal: www.babyforyou.hu | Facebook: /babyforyou.hu| Zárt Facebook Csoport

Copyright 2020 Egészség Másként - Adatkezelési tájékoztató | Jogi nyilatkozat

Created by Your Perfect Design